Fra en fjeldtur i det blæsende klippelandskab.

Et vandfald, med krystalklart og cyanfarvet vand som flyder fra et lava felt. Vi gik rundt i landskabet omkring vandfaldet og var betagede af den helt turkis farve som vandet havde, mens vi var ved at blive blæst i småstykker af den sure vindgud som herskede den dag. Vandfaldet var som sådan ikke særligt interessant, så det var dsvært at finde en god komposition til et billede. Derfor eksperimenterede jeg med nogle alternative løsninger. Vandet var dog fortsat, meget smukt at se på. Men det løb meget hurtigt og aggressivt ned til den større flod. Derfor prøvede jeg at fryse vandets bevægelse. Der skulle en hastighed på 1/6500 dele af et sekund til. Sådan kom dette billede til.

Håndlavet i Italien.

Min personlige anbefaling til ramme er 'Sort Træ'.

De minimalistiske trærammer kommer fra bæredygtigt FSC certificeret skovbrug og er håndlavet i Italien. Billedet og rammen leveres samlet. Klar til ophængning.

Dette værk er printet på 250g Satin FSC certificeret papir fra Fine Art kategorien, udvalgt af mig, specielt til dette billede.

Printet, indrammet og sendt fra Sjælland.

Add a review


8

Unikke værker

100%

Natur

80%

Genbrug til emballage af rammer

99%

Genbrug til emballage af plakater

Skriv dig op til mit nyhedsbrev  Samarbejde

  Jeg samarbejder med Verden Skove, som arbejder fokuseret på at bevare danske skove og tropisk regnskov. Hver ordre i webshoppen støtter med 10 kvm regnskov.

  Kunder

  Handelsbetingelser (Returneringer, betingelser for køb mv.)

  Privatlivspolitik (Juridisk tekst om databrug)

  Ofte stillede spørgsmål*
  (Leveringsinformation, betaling osv.)

  Virksomheden

  Anders Raagaard
  CVR. 39385082

  Bag Søndermarken 15, 2. tv
  2000, Frederiksberg
  Danmark

  Privacy Preference Center

  error: Content is protected, all rights reserved !