Vægkalender 2023

Jeg har i år prøvet at sammensætte en kalender som kan bringe gode naturoplevelser, helt ind i hjemmet. Kalenderen består primært af lyse og rolige billeder fra den danske natur. Denne vægkalender er i A3 højformat og printet på elegant 250g 70% PEFC (bæredygtigt skovbrug) certificeret papir. Denne fotokalender kan f.eks. hænges på væggen eller et køleskab. En kalender til væggen kan f.eks. bruges til at holde styr på vigtige datoer, mål og mærkedage i livet – der er plads til det hele. Forhåbentlig vil kalenderen bidrage positivt til din hverdag i 2023. Vægkalenderen er både god til familien og til kontoret.

Er denne vægkalender A3, ikke stor nok – så skriv til mig, så kan jeg også lave en kæmpe vægkalender. Er du interesseret i en gigantisk version af denne kalender, til f.eks. arbejdet eller en meget stor familie. I A2 format, altså 42 x 59,4 cm. Så kan dette også leveres til en pris på 600 kr inkl. moms stykket. Ved køb af min 5 stk af disse er prisen dog kun 400 kr. inkl. moms pr. stk.

Add a review


8

Unikke værker

100%

Natur

80%

Genbrug til emballage af rammer

99%

Genbrug til emballage af plakater

Skriv dig op til mit nyhedsbrev  Samarbejde

  Jeg samarbejder med Verden Skove, som arbejder fokuseret på at bevare danske skove og tropisk regnskov. Hver ordre i webshoppen støtter med 10 kvm regnskov.

  Kunder

  Handelsbetingelser (Returneringer, betingelser for køb mv.)

  Privatlivspolitik (Juridisk tekst om databrug)

  Ofte stillede spørgsmål*
  (Leveringsinformation, betaling osv.)

  Virksomheden

  Anders Raagaard
  CVR. 39385082

  Bag Søndermarken 15, 2. tv
  2000, Frederiksberg
  Danmark

  Privacy Preference Center

  error: Content is protected, all rights reserved !