Vægkalender 2024

Årets flotteste kalender 2024

I år har jeg valgt en række billeder som viser lidt af naturen frem på flot og naturtro vis. Til hvert billede følger en lille bid tekst, som forhåbentlig vækker din nysgerrighed for en ny eller velkendt naturoplevelse. Dette er dyr, planter og fænomener du selv kan møde i naturen. Alle billeder er fra den danske natur.

Vægkalenderen er i A3 højformat og printet på elegant 250g 70% PEFC (bæredygtigt skovbrug) certificeret papir. Denne fotokalender kan f.eks. hænges på væggen eller et køleskab. En kalender til væggen kan f.eks. bruges til at holde styr på vigtige datoer, mål og mærkedage i livet - der er plads til det hele. Vægkalenderen er både god til hjemmet og til kontoret. Jeg har indskrevet danske helligdage og ugenumre i kalenderen i år.

Er denne vægkalenders A3 format ikke stort nok til kontoret eller kollektivet? - så skriv, jeg kan også lave en A2 version af den. A2 formatet er 42 x 59,4 cm og denne kan leveres til en pris på 600 kr inkl. moms stykket. Ved køb af 5 stk af disse er prisen dog kun 400 kr. inkl. moms pr. stk.

2024 HQ Export2 Blurred uai

Mere foto for pengene!

2024 LQ

Jeg har optimeret designet så der er mest mulig nydelse for øjnene, ift. sidste års version. Ved at ændre på aspektratioen af billedet har jeg reduceret den tomme plads i bunden af kalenderen. Ydermere er der tilføjet ugenumre og helligdage i år.

Add a review

Skriv dig op til mit nyhedsbrev  Samarbejde

  Jeg samarbejder med Verden Skove, som arbejder fokuseret på at bevare danske skove og tropisk regnskov. Hver ordre i webshoppen støtter med 10 kvm regnskov.

  Kunder

  Handelsbetingelser (Returneringer, betingelser for køb mv.)

  Privatlivspolitik (Juridisk tekst om databrug)

  Ofte stillede spørgsmål*
  (Leveringsinformation, betaling osv.)

  Virksomheden

  Anders Raagaard
  CVR. 39385082

  Bag Søndermarken 15, 2. tv
  2000, Frederiksberg
  Danmark

  Privacy Preference Center

  error: Content is protected, all rights reserved !