Fotokunst fra den enestående regnskov på Borneo

Dette motiv findes dybt i den primære og fuldstændige uberørte natur i hjertet af Borneo. Vandfaldet er 38m højt og kan kun findes ved at gå en 2 dages lang tur igennem den tætte jungle. Vandreturen hertil starter med en 45 min køretur fra junglehytterne til en lille, nedlagt camping grund. Herfra går der en stejl vandretur op ad et bjerg mod det første overnatningssted. Herefter går turen til dette vandfald, en cirka 60 minutters vandretur. Da vi kom frem hertil, gjorde jeg mit bedste for at fange vandets bevægelse og junglens utrolige måde af udfylde alle steder der kan, med livsgivene planter. Navnet på området er Maliau Basin og jeg kan virkelig anbefale en tur dertil, hvis du er til rå natur for fulde omdrejninger.

Håndlavet i Italien

Min personlige anbefaling til ramme er 'Sort Træ'.

De minimalistiske trærammer kommer fra bæredygtigt FSC certificeret skovbrug og er håndlavet i Italien. Billedet og rammen leveres samlet. Klar til ophængning.

Dette værk er printet på 250g Satin FSC certificeret papir fra Fine Art kategorien, udvalgt af mig, specielt til dette billede.

Printet, indrammet og sendt fra Sjælland.

Add a review


8

Unikke værker

100%

Natur

80%

Genbrug til emballage af rammer

99%

Genbrug til emballage af plakater

Skriv dig op til mit nyhedsbrev  Samarbejde

  Jeg samarbejder med Verden Skove, som arbejder fokuseret på at bevare danske skove og tropisk regnskov. Hver ordre i webshoppen støtter med 10 kvm regnskov.

  Kunder

  Handelsbetingelser (Returneringer, betingelser for køb mv.)

  Privatlivspolitik (Juridisk tekst om databrug)

  Ofte stillede spørgsmål*
  (Leveringsinformation, betaling osv.)

  Virksomheden

  Anders Raagaard
  CVR. 39385082

  Bag Søndermarken 15, 2. tv
  2000, Frederiksberg
  Danmark

  Privacy Preference Center

  error: Content is protected, all rights reserved !