7 naturplakater til dig som elsker friluftslivet.

- Fra Island til Borno. Byd naturen indenfor


Det er mit mål at mine billeder vil styrke bevarelsen af vores fantastiske natur i Danmark og resten af verden. Fordi naturen er en endeløs kilde til fascination, ro og vidundere. En helt unik kvalitet, som ikke kan matches af hverken telefonen eller computeren. Hvad bedre måde, at huske på disse værdier om naturen – end at have den med indenfor? Naturbilleder til væggen passer ind i både stuen og kontoret.

Grunden til at der I første omgang ikke er nogle motiver fra Danmark, er simpelthen fordi at min egen rejse som naturfotograf for alvor startede, ikke i Danmark, men på Borneo. Det er helt klart også noget der stadig kan mærkes i mit portfolio. Den tropiske regnskov har groet sig godt fast i hjertet på mig. I løbet af 2020 og 2021 har jeg dog, lavet en masse ligeledes flotte billeder fra Danmark, som jeg også glæder mig til at kunne tilbyde som fotokunst.

Skriv dig op, til nyheder nederst på siden her, så lover jeg at sende en brevdue når der er nye motiver i webshoppen.

Jeg har prøvet at favne bredt i subjektvalg til de første 7 værker på webshoppen. Et enkelt billede fra Østrig, ‘Det magiske spor’ er en fortælling fra de smukke bjergsider i dalene under de mange bjerge i Østrig. Billedet er fra en vandretur i sommeren 2018.
Island har sin helt egen, rå, respektindgydende og livsbekræftende stemning. Den håber jeg at have fanget med mine fotografier ’Barnafoss’ og ‘Skogafoss’. Den Islandske ‘foss’ endelse betyder vandfald. Motiverne her er fra en storslået tur i campervan, rundt om hele øen i foråret 2019.
4 billeder er fra den tropiske regnskov på verdens tredje største ø – Borneo. ‘Regnskovsblad’, ‘Takob-Akob Falls’, ‘Giluk Falls’ & ‘Gråøjet Sumatra-træhugorm’. Der er en blanding af en af junglens majestætiske slanger, de utrolige vandfald som gemmer sig i den tætbevoksede tegnskov og et enkelt portræt af en plante, som nært ligner den populære ‘Monstera’ stueplante.

Køb naturbilleder til væggen

Design & kvalitet

Jeg har valgt at udbyde mine billeder i 3 forskellige størrelser. 30x40 cm, 50x70cm og 70x100 cm. Jeg føler at disse 3 størrelser, favner bredt nok til at alle har plads til et stykke af naturen - fra den lille lejlighed, til den stor villa.

Selve papiret til værkerne er nøje udvalgt og hvert fotografi er farvekalibreret til den papirtype det skal printes på. Jeg har set og test printet samtlige kombinationer i min webshop - inden de kommer ud til dig. Så er jeg sikker på, at jeg leverer den højest mulige kvalitet. Papiret er tykt og bøjer ikke i rammerne, du kan købe her på siden.

Rammerne er en kombination af Italiensk håndværk og naturens egen charme. Alle rammerne i webshoppen er af Egetræ. Jeg tilbyder 4 farve varianter, Sort-, Hvid-, Natur- og Mørk Eg. På Natur Eg og Mørk Eg skinner Egens varme og naturlige charme virkelig igennem. Sort- og Hvid træ er mere minimalistiske og simple.

upper giluk falls upper giluk falls upper giluk falls1 uai
Landscape image, rainforest trees, sabah Malaysia

Bæredygtighed

Alle ordrer i webshoppen støtter Verdens Skove med et beløb, svarende til beskyttelsen af 10 kvadratmeter tropisk regnskov. Det er et samarbejde jeg er meget stolt af. Ydermere, er alt træ solgt her på siden FSC certificeret og produceret hos et dansk trykkeri med mange års erfaring i bæredygtig operation. Plakaten bliver først trykt når du bestiller, så der ikke går noget papir til spilde.

Se udvalget af naturplakater