Anders Raagaard scaled

Naturfotograf
Anders
Raagaard


Jeg arbejder hovedsagligt med fotografisk fortælling af dyreliv, naturfænomener og -oplevelser. Jeg har en dyb passion for at nørde naturens mange sider og elsker at finde tekniske løsninger på kreative problemer, som kan opstå når jeg laver naturoptagelser, hvad end det er video, foto eller lyd. Min vision er at sætte fokus på truede såvel som almindelige arter herhjemme, for at højne naturens værdi og dermed beskyttelse.

Jeg har siden 2018 arbejdet semi-professionelt med fotografi. Jeg startede ud i eventbranchen og har taget billeder til koncerter, private fejringer af alle slags og i nattelivet samt portrætter. Mens min passion for naturens organismer og fænomener voksede, blev hoveddelen af mine billeder nu til naturfotografier. Naturfotografier fra både vores vidunderlige Danmark, men også fra de tropiske regnskove på Borneo, det golde landskab på Island og de magiske bjerge i Østrig. Som medlem af Naturfotografer Danmark (NFD), har jeg fundet dygtige ligesindede som jeg jævnligt bliver inspireret af.

I min webshop findes nogle af de værker, som egner sig specielt godt til at hænge på væggen og udsmykke sit hjem med. Du kan gå på opdagelse i billeder af landskaber, dyr og planter til mere abstrakte naturbilleder.

Jeg håber, du nyder min optagelser og at disse kan inspirere til mere tid i naturen

Kontakt migKøb naturplakater
Portræt © Rikke Hornbæk Mikuta