Der er ikke noget i kurven..

Tilbage til shoppen

Her er mine best-sellers

Frodigt grønt regnskovsblad fra borneo - Indretning inspiration ophængt på en mørk væg

Regnskovsblad | Natur plakat

Et stort, grønt regnskovsblad plettet med varme, glinsende tropiske regndråber. Fuldstændig som stueplanterne vi kan få herhjemme, men her i sit naturlige habitat. Denne regnskov plakat er på mange måder en indbydende og frodig velkomst til regnskoven. Karakteriseret ved stor konkurrence om lys, kan et bredtog tyndt blad som dette få nok lys, selv i skyggen af de ofte 50 meter høje træer. Taget ved bjergkæden Crocker Range på Borneo. Printet på 250g FSC certificeret, farveægte papir som giver en unik dybde i billedet.

Fra: kr. 300,00

Select options

Vægkalender 2023 med naturmotiver

Natur kalender 2023 – Vægkalender 2023

En stor vægkalender med motiver fra Danmarks natur. Denne vægkalender 2023 kan hænges op mange steder i hjemmet eller på kontoret med f.eks. et søm eller en lille magnet. Der er god plads i felterne og der følger en lille beskrivelse af motivet med til hver måned. Denne kalender 2023, er fotograferet, skrevet og designet af mig. Hver kalender beskytter 10 kvm tropisk regnskov via Verdens Skove.

  • A3 format (29.7 x 42 cm)
  • Høj kvalitet blankt fotopapir
  • PEFC certificeret
  • Med hvid spiralryg, samt ophæng
  • 14 sider (1 forside, 1 indeksside, 12 måneder)
  • Gratis fragt i hele Danmark

Gratis fragt til GLS pakkeshop i hele DK! Der er mulighed for cykel-dreven personlig levering, hvis du bor i Indre By, København eller i nærheden. Vælg dette ved kassen.

kr. 250,00

Add to basket

magical trail1 scaled

Det magiske spor på bjerget | Natur plakat

Fra de spektakulære bjerge i Østrig, taget på en vandretur rundt om en bjergdal. Billedet af bjergsiden fra Østrig opstod da turen ledte os op til en åbning med det smukkeste og bløde græs som perfekt indrammede stien, med flotte træer og utrolige bjerge i baggrunden var der en hel malerisk stemning over øjeblikket. Denne Østrig plakat fanger fyldestgørende, en fornemmelse som bjerglandskabet kan give mange steder, en følelse af forbundethed og ro. Printet på 250g FSC certificeret, farveægte papir som giver en unik dybde i billedet.

Fra: kr. 300,00

Select options